WEBINAR: Kürtaj'ın Tarihçesi ve Uygulama Tekniği

Hayatın Başlangıcına Yönelik Etik Sorunlar grubu olarak Prof. Dr. Gökhan Tulunay hocamızla birlikte 16 Mart, 19.30'da '' Kürtaj'ın Tarihçesi ve Uygulama Tekniği '' konusunu konuşacağız.
Eğer siz de grubumuzun çalışmalarına katılmak istiyorsanız sizleri de aramıza katılmaya davet ediyoruz.

Prof. Dr. Gökhan Tulunay 17 Haziran 1959 yılında doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 1984 yılında tamamlayarak Tıp Doktoru unvanını almıştır. İhtisasını SSK Okmeydanı Hastanesi’nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. 2005 yılında Doçent olmuştur. 2011 yılında Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi alanında yan dal uzmanı olmuştur. Uluslararası ve ulusal hakemli birçok dergide yayını bulunan Prof. Dr. Gökhan Tulunay ayrıca Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesidir.
Prof. Dr. Gökhan Tulunay halen TOBB ETU Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.

• ETKİNLİK TARİHİ 16 Mart 2021
  • ETKİNLİK SAATİ 19:30 - 21:30