WEBINAR: Kürtaj Hakkında Etik Tartışmalar

Çağlardan beri tartışma konusu olmuş kürtajı çeşitli etik bakış açılarından değerlendirdiğimiz konferansımıza katılmaya ne dersin?
Hayatın Başlangıcına Yönelik Etik Tartışmalar grubu olarak Prof. Dr. H. Hanzade Doğan hocamızla beraber '' Kürtaj Hakkında Etik Tartışmalar'' konusunu değerlendireceğiz.

Prof. Dr. H. Hanzade Doğan Kimdir?

Prof. Dr. H. Hanzade Doğan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini 1987 yılında tamamlayarak Tıp Doktoru unvanını almıştır. İhtisasını ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Tıp Tarihi ve Etik üzerine yapmıştır. Ardından Boston Üniversitesinde ''Basic Immunology'' üzerine Post Doktora yapmıştır. 2 adet Patent sahibidir. Uluslararası ve ulusal hakemli birçok dergide yayını bulunan Prof. Dr. H. Hanzade Doğan ayrıca Türkiye Biyoetik Derneği (Uzmanlık Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.
Prof. Dr. Hanzade Doğan Altınbaş Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.

• ETKİNLİK TARİHİ 20 Mart 2021
  • ETKİNLİK SAATİ 17:30 - 19:00