← TOBB ETÜ ANA SAYFASI
Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu
İşaret Dili Eğitimi İşaret Dili Eğitimi

İşaret Dili Eğitimi

Eğitim TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ETÜ-SEM) sponsorluğunda gerçekleşmektedir.

Eğitimi TOBB Üniversitesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu organize etmektedir.

İşaret dili eğitimi, 16.11.2016 Çarşamba günü başlayacak olup, bu tarihten itibaren 3 aylık eğitim süresi boyunca her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri olacaktır.

Çarşamba günleri 15.30-17.30 ve Cumartesi günleri 14.30-16.30 saatlerinde eğitim verilecektir. (Eğitim günleri kesin olmakla birlikte katılımcıların uygunluğuna göre saatlerde değişikliğe gidilebilir.)

Eğitim, TOBB Üniversitesi ana binada olacaktır.

Katılımcılar eğitimlerini tamamlandıktan sonra İşitme Engelliler Federasyonu'ndan sertifika alacaklardır.

Söz konusu eğitim ücretsiz olmakla birlikte, devam zorunluluğu da gerektirmektedir.

Bizlere tobbetusdyt@gmail.com adresinden veya 0544 711 05 26 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Başvurularınızı 15.11.2016 Salı günü saat 18:30' a kadar bize iletmeniz gerekmektedir. Aynı gün saat 00:00 'a kadar sizlere tarafımızdan olumlu veya olumsuz dönüş yapılacaktır.

Bu takvim sizin için de uygunsa başvuru formunu doldurmak için daha ne bekliyorsunuz.!! Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgiyle Kalın!!