← TOBB ETÜ ANA SAYFASI
WEBINAR: Farmakolojik araştırmalarda olası etik sorunlar
ETKİNLİK

WEBINAR: Farmakolojik araştırmalarda olası etik sorunlar

Prof. Dr. M. Devrim Güner 1994’te Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. Ardından Arizona Üniversitesi (2001 -2002) ve Florida Üniversitesi (2002-2004) Tıp Fakültelerinde doktora sonrası araştırma görevlisi olarak çalıştı. Halen TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı başkanı ve Klinik Araştırmalar Etik Kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Klinik araştırmaların tasarımı, uygulanması, eğitimi, etik ve bilimsel değerlendirmesi konusunda deneyimlidir. Temel ve klinik farmakolojik araştırmalar, sağlık okuryazarlığı, farmakovijilans ve ilaç uygulaması ve araştırmaları ile ilgili etik konular ile ilgili yayınları vardır. Halen COVID pandemi sürecinde klinik araştırmaların standardizasyon ve aşı farmakovijilans uygulamaları ile ilgili araştırmalar yürütmektedir.

• ETKİNLİK TARİHİ 19 Mart 2021
  • ETKİNLİK SAATİ 19:00 - 21:00