ETÜ Eskrim "Tanışma Günü" Gerçekleşti

ETÜ Eskrim olarak ailemize katılmak isteyen arkadaşlarımıza gerek işleyişimiz ve kurallarımız hakkında kısa bir bilgi vermek gerekse tanışıp antrenman ortamına kalmadan kaynaşmak adına gerçekleştirdiğimiz günümüz mutlu yüzle tamamlandı. Misafirlerimiz, dostlarımız ve yeni arkadaşlarımızın katılımıyla birlikte kendi içimizde ufak bir şenlik yaptık. Gelemeyen arkadaşlarımızı özendirmek ve bir dahaki sefere gelmelerine motivasyon oluşturmak adına birkaç kare paylaşıyoruz. Kıskandırmanın yanı sıra toplantıda konuştuklarımızla ilgili bilgilendirmek adına da birkaç noktaya değinmekte fayda var.
* Eskrimciler olarak bizler, cemiyetimizi bir aile olarak görür ve samimi ortamımızı korumayı en üstün ilke ediniriz. Bunu sağlamak adına da topluluğumuzda ilk antrenmandan herkesin birbirinin adını bilmesi bir kuraldır. Başkan veya başkan yardımcısı antrenmanın herhangi bir anında herhangi birine bir diğerinin adını sorar ve yanlış cevap verilirse cevabı veren arkadaş topluluğa baklava ısmarlamakla yükümlü olur.
* Eskrim yüksek disiplin gerektiren zor bir spordur. Bu nedenle antrenmanları başlangıç saati ve iç disiplini gibi noktalarda aşırı hassasiyet gösteririz. Bu spora gönül vermiş ya da verecek arkadaşlarımızı soğutmamak için herhangi bir yaptırım yapmak istemediğimizden sizleri de aynı hassasiyete davet ediyoruz.
* Antrenmanlara başlamak için okulumuzdan izin yazısı beklemekteyiz. En kısazamanda başlamak için bizler de hevesle beklemekteyiz.
Bu uzun ve sıkıcı metin için özür diler, en yakın zamanda birlikte çalışıyor olmayı umduğumuzun altını çizeriz.
Gelin ve ailemizin bir parças olun.

@user