
2017-2018 Dönemi Tanışma Kahvaltısı
Yeni dönem çalışmalarına başlamadan önce tanışıp kaynaşabilmek amacıyla düzenlediğimiz “Geleneksel EVT Tanışma Kahvaltısı” bu sene de yoğun ilgi gördü. Etkinliğimizde bizlerle birlikte olan 192 üyemize çok teşekkür ederiz.

ORTAM'17 14-15 EYLÜLDE TOBB ETÜ'DE
"Tobb Etü'de Ortam yok diyen 4. sınıflar, Aradığım Ortam'ı bulamam diye korkan hazırlıklılar, Sevip de açılacak Ortam bulamayanlar.. Biz sizin için Ortam'ı yapıyoruz. Ortam'17 14-15 Eylül'de Tobb Etü'de.. Detaylar için TOBB ETÜ Öğrenci Konseyi sayfalarını ziyaret edin!"

Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Sn. Hasan Doğan'ı Ağırladık.
15 Temmuz anma etkinliklerimiz, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi, Dr. Hasan Doğan'ın verdiği konferansla başladı.
Kırmızı Amfide gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Şehitlerimiz için Kur'an tilaveti okundu.
Program, topluluğumuz ve gazilerimiz adına o gece yaralanarak gazi olan yönetim kurulu başkanımız Hanifi Can Türkoğlu'nun konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında, o gece şehit olan arkadaşımız, üniversitemiz hukuk fakültesi öğrencisi Ömer Can Açıkgöz'ü andı.
Devamında "40 yıldır içimizde öbeklenen bu ihanet şebekesinin yaptığı milli ve manevi coğrafyamızdaki talanı bertaraf etmek ve zihinleri, inançları, fikirleri, gönülleri yeniden imar etmek bizim vazifemizdir.
Görüşlerimizi, siyasi tercihlerimizi, yaşam tarzlarımızı bir kenara koyarak inadına birbirimizi sevmek, inadına hoşgörmek, inadına kardeş olmak bizi bizden ayıran yapay sınırları kaldırmak üzerimize vazifedir.
Bu nedenle TOBB ETÜ’den mezun olunca sadece CEO olmak, sadece zengin olmak, sadece kendini düşünmek, kendini kurtarmak gibi dar bir vizyonla hareket edemeyiz.
15 Temmuz’u, ve 15 Temmuz’u her gün yaşayan mazlum coğrafyayı da yetimleri, garipleri, Aydınlık Türkiye’yi de hayallerimizde hedeflerimizde yer vererek yürüyebilmeliyiz." şeklinde konuşarak Türk genci olarak sorumluluğumuzun büyüklüğüne işaret etti.
15 Temmuz sürecinde her görüşten TOBB ETÜ'lünün kendisini ve üniversitemizdeki diğer gazi arkadaşlarımızı arayarak, ziyaret ederek yalnız bırakmadığını ve kenetlendiğini vurguladı ve bütün TOBB ETÜ ailesine gaziler adına teşekkür etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Adem Şahin de konuşmasında konumu itibariyle TOBB ETÜ'nün o geceyi en derinden yaşayan kurumlardan olduğunu vurguladı. Ömer Can Açıkgöz'ü ve bütün şehitlerimizi rahmetle andı.
Program, Dr. Hasan Doğan'ın o geceyi anlatması, soruların cevaplanması ve hediye takdimi ile sona erdi. Ardından hazırlanan sergi ziyaret edildi.

EVT İstanbul Çıkarması!
Yeni dönem bütçe planlamalarımız için İstanbul merkezli şirketlerle partnerlik görüşmeleri düzenledik. İstanbul'a yapılan bu çıkarmada görüşülen şirketlerle hem verimli hem keyifli dakikalar geçirdik. Yeni döneme bomba gibi geliyoruz, takipte kal Etü'lü!

15 Temmuz: Milli Birlik Ruhu, Aydınlık Türkiye Umudu
Hain kalkışmanın birinci yıldönümünde, kahramanlık destanı yazarak can veren bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. O ihaneti unutmamak, şehitlerimizi anmak için bir araya geliyoruz.
15 Temmuz anma etkinliklerimiz o gecenin en önemli şahitlerinden, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Sn. Hasan Doğan'ın katılımlarıyla gerçekleşecek konferansla başlayacak. Anadolu Ajansı işbirliğiyle hazırladığımız 15 Temmuz gecesine ait fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergimizle devam edecek.
- ETKİNLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ 08 Temmuz 2017, 00:00
- ETKİNLİK BİTİŞ TARİHİ 17 Temmuz 2017, 00:00
- YER Kırmızı Amfi ve Fuaye Alanı

TOBB ETÜ Model United Nations Conference 2017
Okulumuzun 11-12-13-14 Kasım ayında gerçekleştireceği ilk Model United Nations Konferansı için başvurular açılmış bulunmaktadır! etumun.org sitesinden başvurabilirsiniz. Soru ve bilgi almak için instagram/facebook/twitter ve buradan ulaşabilirsiniz.

2017-2018 Yönetim Kurulu Seçimi
Yönetim Kurulu Seçimi'nde adaylarımız sunumlarını yapmış olup, katılan aktif üyeler ve mevcut yönetim kurulu tarafından kapalı oylanmıştır. Sunumlar sonunda herkese açık oy sayımı sonucunda belirlenen 2017-2018 yönetim kurulu şu şekildedir:
Yönetim Kurulu Başkanı:
Onur Alp Çandır
Yönetim Kurulu Üyeleri:
Ali Özgür Dede
Aslı Beril Ejder
Gamze Sevimli
Kağan Altun
Kubilay Bayındır
Mert Dinler
Öykü Beril Tekin
Tuna Mutlu
Yusuf Önür

LevelUP'17 Dreamstalk Hayal Bulutu Standı
Radyo Etü'nün gerçekleştirmiş olduğu LevelUP'17 etkinliğininin ilk gününde Dreamstalk hayal toplama standımız ile biz de yerimizi aldık. Sizleri de 2 Haziran'a kadar sosyal tesislerdeki standımıza uğrayıp, hayal bulutumuza hayallerinizi bırakmaya davet ediyoruz.

Slobozia, Ialomita, Romania Baragan's Flower Festival
Mükemmel ev sahipliği için Romanya ekibine ve bize bu fırsatı sunan okulumuza çok teşekkür ederiz.

Slobozia, Ialomita, Romania Baragan's Flower Festival
Renkli görüntülere ev sahipliği yapan festivalden kareler.

Slobozia, Ialomita, Romania Baragan's Flower Festival
25 - 28 Mayıs 2017 tarihleri arasında 20. si düzenlenen Romanya Baragan's Flower Festivalinde ülkemizi ve okulumuzu temsil etmiş olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.

ETÜMUN Kasım Konferansını İftiharla Sunar!
EtüMun Topluluğu olarak yıllık Model United Nations Konferansımızın ilkini Kasım ayında gerçekleştiriyoruz! Takımlarımız ve başkanlarının belli olduğu ekipte sen de yer almak istiyorsan hemen bize ulaş ve inanılmaz deneyimin keyfini çıkar! #etümuniscoming
Takımlar ve iletişim;
- Şüheda Özdemir(Public Relations) suhedaozdemir946@gmail.com
- Ceren Karataban(Press) crnkrtbn@gmail.com
- Nur Eltürk(Academic Sponsorship) elturknur@gmail.com
- Sezen Tunalı( Sponsorship) seztunali@icloud.com
- Rana Oğuz (Business) eranaoguz@gmail.com
- Busenur Dalkıran ( Delegate Affairs) busenurd@gmail.com
- Burak Demirkaya (Lojistik) burakdkaya3@gmail.com
- Sait Demirtaş (Design) msait.47@gmail.com
- Rüzgar Aydın (head of Academic) ruzgar_aydin@hotmail.com
- Yiğit Selimoğlu( head of Academic) selimogluyigit@gmail.com
- Ahsen Ulukanlıgil (head of Organisation) ahsenulukanligil@gmail.com
- Zeynep Esendemir(head of Organisation) zey97@gmail.com

EUROsimA' 17
20-23 Nisan 2017 tarihleri arasında ODTU'nün ev sahipliği yaptiği EUROsimA konferansına Siyaset Bilimi bölümünden Fatih Şahin, Joint Crisis Committee: Peace of Westphalia, Bavaria İmparatorluğunun Kralı olmuş Westphalia Antlaşmasını 4 gün içinde yeniden yazmıştır. Nice MUN'lere!

EuroSima'17 Başvuruları
ODTÜ MUN topluluğunun düzenlediği EuroSima başvuruları devam etmektedir. 20-23 Nisan arası ODTÜ'de gerçekleşicek olan konferansa tüm munerların başvurularını bekliyoruz! Ayrıntılar için bizle irtibata geçmeyi unutmayın,
Komiteler;
EUROPEAN COMMISSION
BREXIT TALKS
THE EUROPEAN PARLIAMENT
INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE
THE EUROPEAN COUNCIL
1848 SENECA FALLS CONVENTION
ECONOMIC AND FINANCIAL AFFAIRS COUNCIL
PEACE OF WESTPHALIA (JOINT CRISIS COMMITTEE)
- ETKİNLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ 20 Nisan 2017, 09:00
- ETKİNLİK BİTİŞ TARİHİ 23 Nisan 2017, 18:00
- YER ODTÜ Ankara

KUMUN'17 Başvurular
Koc University Mun Society'nin hazırladığı KUMUN 17 başvurularını açmış bulunmaktadır! 8-11 Haziran arası Koç Universitesi Ana kampüste gerçekleşecek MUN için kayıt yaptırabilirsin! Ayrıntılı Bilgi için bize ulaşmayı unutma,
Komiteler;
JCC:Narcos
JCC:Yemen War
Ottoman Parliament
NATO
Economic Commission for Latin America and the Caribbean
EUROPOL- EUROPEAN CYBER-CRIME CENTER (EC3)
United Nations Development Programme (UNDP)
International Organization for Migration
The European Court of Human Rights
- ETKİNLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ 08 Haziran 2017, 09:00
- ETKİNLİK BİTİŞ TARİHİ 11 Haziran 2017, 18:00
- YER Koç Üniversitesi Ana Kampüs / İstanbul